میکرونیدلینگ روشی ایمن و اثربخش در جوان سازی پوست تمایل انسان به داشتن ظاهری زیباتر منجر به ایجاد روش ها و تکنیک های مختلفی برای جوان سازی و رفع نواقص ظاهری شده است. در این میان، صورت در زیبایی افراد نقش کلیدی ایفا می کند چرا که بیشترین جلوه را در تعاملات انسانی دارد. یکی از این روش‌های درمانی برای جوان‌سازی و رفع نواقص ظاهری، میکرونیدلینگ یا درمان از طریق القاء سنتز کلاژن زیرجلدی است. در این روش، از میکرونیدل‌ برای ایجاد جراحت های محدود در ناحیه درم استفاده می شود. این کار منجر به تحریک فرآیندهای ترمیم بافت و در نهایت بازسازی[1] و بازآرایی[2] طبیعی پوست می شود. امروزه میکرونیدلینگ به عنوان روشی ایمن و اثربخش شناخته شده است و کاربردهای آن به طور فزاینده ای رو به افزایش است. در سال های اخیر، میکرونیدلینگ کاربرد روزافزونی در درمان انواع اسکارها با اتیولوژی های مختلف شامل اسکارهای ناشی از…
آکنه و اسکار ناشی از آکنه آکنه را می توان شایع ترین بیماری پوستی به حساب آورد. این بیماری در بیش از 80٪ از نوجوانان شایع است. مهمترین عارضه جانبی آکنه، اسکار ناشی از آکنه است که تقریباً در تمام بیماران حتی در افراد با درجات خفیف آکنه نیز مشاهده می شود. پاتوژنز اسکار آکنه آتروفیک به احتمال زیاد به مدیاتورهای التهابی و تخریب آنزیمی فایبرهای کلاژنی و چربی زیر پوستی مربوط می شود. با این وجود، عوامل دیگری از جمله دستکاری ضایعات توسط بیمار می تواند مزید بر علت شود. مطالعات مختلف حاکی از تأثیر انکارناپذیر آکنه و اسکار ناشی از آکنه بر کیفیت زندگی بیماران است. پیگمنتیشن متعاقب آکنه که سبب ایجاد اسکارهای پیگمنه می شود نیز می تواند بر اثرات نامطلوب آکنه بر روی بیماران بیفزاید. در بیش از نیمی از بیماران با پوست تیره، هایپرپیگمنتیشن متعاقب آکنه دیده شده است. پاتوژنز این پدیده پیچیده است و…
تعریف آلوپسی آره‌آتا آلوپسی آره‌آتا یک اختلال پوستی شایع با منشأ خودایمنی است که سبب ریزش موی non-scarring به صورت منطقه‌ای می شود. این اختلال در اسکالپ و دیگر نواحی بدن که پوشیده از مو باشند اتفاق می افتد. نرخ ابتلا به آلوپسی آره‌آتا حدود 2 درصد جمعیت عمومی است و ریسک ابتلا به این بیماری در طول عمر، 7/1 درصد است. امکان ابتلا به این اختلال در هر دو جنس و در تمامی نژادها و رده های سنی وجود دارد. درمان آلوپسی آره‌آتا تاکنون روش درمانی پذیرفته ای شده ای برای درمان آلوپسی آره‌آتا ارائه نشده است. به علاوه، هیچ یک از روش های درمانی موجود، تضمینی برای عدم عود مجدد این اختلال ایجاد نمی کنند. به طور کلی، میزان موفقیت روش های موجود در درمان آلوپسی آره‌آتا از 23 تا 75 درصد ارزیابی شده است. پرکاربردترین این روش ها عبارتند از: ایمونوتراپی موضعی استفاده از کورتیکواستروئیدهای موضعی و…
ریزش مو اثرات نامطلوبی بر اعتماد به نفس افراد و کیفیت زندگی فردی و اجتماعی آنان دارد. این مسأله حتی در مواری منجر به اختلالات روانی مانند اضطراب و افسردگی می شود. داروهای ریزش مو تنها داروهای تأیید شده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) برای کاهش ریزش مو ماینوکسیدیل و فیناستراید هستند. با این وجود، تلاش برای یافتن درمان های جایگزین با اثربخشی بالاتر هم چنان ادامه دارد. تاثیر گیاه نخل اره ای در کاهش ریزش مو نخل اره ای یا Saw palmetto با نام علمی Serenoa repens یکی از انواع نخل های کوتاه است که در مناطق نیمه گرمسیری جنوب شرقی آمریکا می‌روید و به ویژه در فلوریدا به فراوانی یافت می شود. عصاره‌ای که از میوه این گیاه تهیه می شود، به دلیل اثرات آنتی آندروژنیک شناخته شده‌اش، در درمان هایپرپلازی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار می گیرد. در منابع طب کهن مصری، قدمت…
میکرونیدلینگ یک روش درمانی ساده اما موثر است که طی آن منافذ میکرومتری به طور موقت در اپیدرم و درم پاپیلاری پوست ایجاد می‌شود. کاربردهای درمانی میکرونیدلینگ کاربردهای درمانی میکرونیدلینگ به طور فزاینده ای در حال افزایش است. در حال حاضر از این روش در درمان طیف وسیعی از اختلالات پوستی مانند موارد زیر استفاده می شود. اسکارهای آتروفیک چین و چروک استرچ مارک آلوپسی آره‌آتا آلوپسی آندروژنتیک میکرونیدلینگ بر نئوکلاژنز (ساخت کلاژن جدید) و نئوواسکولاریزاسیون (نورگزایی) متکی است و با تحریک رهایش فاکتورهای رشد منجر به بازسازی بافت می شود. به علاوه، میکرونیدلینگ روشی توانمند در انتقال موثر داروها به صورت ترنس درمال به شمار می رود. بر همین اساس، در مطالعات اخیر، از میکرونیدلینگ به عنوان روشی ایمن و موثر برای بهبود نفوذ پذیری و اثربخشی داروهای ویتیلیگو استفاده شده است. یکی از داروهای مورد استفاده در درمان ویتیلیگو، 5-فلورویوراسیل[1] (5-FU) است. کاربرد اصلی این داور در شیمی…
کاربرد میکرونیدلینگ در درمان انواع اسکار: مطالعه‌ای گسترده با فالوآپ طولانی مدت وجود اسکار در صورت یا بدن پیامدهای جسمی، روانی و اجتماعی نامطلوبی برای بیماران دارد. طیف گسترده ای از تکنیک های جراحی و غیرجراحی برای درمان یا بهبود وضعیت اسکارها ابداع شده است. با این حال، دسترسی به برخی از روش های درمانی به دلیل هزینه های بالای درمان دشوار است و برخی از درمان ها نیز خطراتی را برای بیمار ایجاد می کنند که ممکن است منجر به بدتر شدن وضعیت اسکار شود. درمان اسکار در بیماران با پوست تیره پیچیده تر است چرا که ریسک دیسپیگمنتیشن پوست در این بیماران، به ویژه در صورت استفاده از لیزر، به مراتب بالاتر از بیماران با رنگ پوست روشن است. در دو دهه اخیر میکرونیدلینگ به طور فزاینده ای در درمان بسیاری از اختلالات و ضایعات درماتولوژیک از جمله اسکارها به کار گرفته شده است. میکرونیدلینگ از طریق ایجاد…
درموسکوپی یا درماتوسکوپی روشی تشخیصی برای تشخیص ضایعات بدخیم مانند ملانوما از ضایعات خوش خیم است. ابزارهای مربوط به درموسکوپی به لنزهایی با کیفیت بالا مجهزند در نتیجه پزشک متخصص می تواند ساختار و الگوهای پوستی را به دقت مورد بازبینی و مشاهده قرار دهد بدون آن که نیازی به انجام نمونه برداری های اضافی وجود داشته باشد.
لیپوما پوستی توده خوش خیم چربی در زیر پوست است که اغلب نیازی به درمان ندارد. در ادامه علائم، فاکتورهای خطر، تشخیص و درمان لیپوما پوستی بررسی شده است.
صفحه1 از30

درباره دُروانا

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا)
وبسایت دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.
از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.
با دروانا همراه شوید.

موضوعات ویژه