هدف آزمون: آیا مارکر های التهابی ارتباطی با شدت علائم قاعدگی و سندرم پیش از قاعدگی دارند؟ آنچه در حال حاضر شناخته شده است: التهابات مزمن در اتیولوژی اختلالاتی مانند افسردگی و PMS (که علائمی شبیه به افسردگی دارد) دخیل است، اما ارتباط بین التهاب و PMS هنوز شناخته شده نیست. اندازه، طراحی و دوره آزمون: آزمون Cross-sectional متشکل از 277 خانم در طیف سنی 18 تا 30 سال، این آزمون از سال 2006 تا 2011 به طول انجامید. شرکت کنندگان، مواد و روش های آزمون: با استفاده از پرسشنامه ها و اندازه گیری های مستقیم اطلاعاتی درباره علائم قاعدگی، سبک زندگی افراد، رژیم غذایی و سایر فاکتورها به دست آمد همچنین نمونه برداری از خون در فاز لوتئال در ساعات بین 7 صبح و 12 ظهر انجام شد، امتیار علائم فیزیکی و روانی مربوط به قاعدگی برای همه شرکت کنندگان محاسبه شد، 13% افراد (37 نفر) امتیاز مربوط به PMS متوسط تا شدید را به دست آوردند و 24% (67 نفر) در گروه شاهد قرار گرفتند. فاکتورهای التهابی ارزیابی شده در این آزمون شامل: IL-1β, IL-2, IL-4, IL-5, IL-6, IL-7, IL-8, IL-10, IL-12p70 ,IL-13 و فاکتور نکروز دهنده تومور…
هدف: هدف از این مقاله، بررسی این مطلب است که آیا ارتباطی بین سندرم پیش از قاعدگی و استرس اکسیداتیو، visfatin و apelin وجود دارد. این آزمون متشکل از 40 خانم سالم است. پارامترهای استرس اکسیداتیو، apelin و visfatin سرم آن ها از طریق نمونه خون وریدی مورد بررسی قرار گرفت.
هدف: مشکلات مربوط به قاعدگی در بین دختران جوان بسیار شایع است. تغییرات خلقی نیز به مشکلات قاعدگی مربوط است (خونریزی زیاد، قاعدگی دردناک و چرخه های طولانی). هدف از این آزمون تعیین ارتباط علائم افسردگی ، اضطراب و سندرم پیش از قاعدگی (PMS) با قاعدگی دردناک در دختران نوجوان است. روش: 159 دختر نوجوان (13 تا 19 ساله) با چرخه قاعدگی منظم در ماه آپریل تا ماه می سال 2013 به کلینیک جنیکولوژی معرفی شدند. همه شرکت کنندگان فرم اطلاعات sociodemographic، مقیاس رتبه بندی درد FACES، پرسشنامه مربوط به سنجش اضطراب (BAI) و افسردگی (BDI) ،همچنین پرسش نامه مربوط به علائم پیش از قاعدگی را پُر نمودند. تست های Mann-Whitney U و chi-square نیز برای آنالیز داده ها به کار رفت.
هدف این آزمون، بررسی اثر ورزش آیروبیک (ورزش های اکسیژن زا) بر علائم پیش از قاعدگی، و پارامترهای خونی و هورمونی در دختران جوان است. حدود 30 شرکت کننده 16 تا 20 ساله در این آزمون حضور داشتند که از سندرم پیش از قاعدگی (PMS) رنج می بردند، این افراد به طور تصادفی دردو گروه طبقه بندی شدند: گروه شاهد، روزانه ویتامین ب 6 و مکمل کلسیم دریافت می کردند و گروه بیمار نیز همان رژیم دارویی را دریافت می کردند، علاوه بر آن سه بار در هفته به مدت سه ماه در برنامه آموزش تردمیل نیز شرکت داشتند. همه شرکت کنندگان در شروع و بعد از پایان درمان ،پرسش نامه مربوط به سندرم پیش از قاعدگی (MSQ)، تست خون و تست هورمونی را انجام دادند. کلمات کلیدی: ورزش آیروبیک، هماتوکریت، غلظت هموگلبین، سندرم پیش از قاعدگی، پرولاکتین، هورمون های استروئیدی

درباره دُروانا

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا)
وبسایت دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.
از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.
با دروانا همراه شوید.

موضوعات ویژه