پیچ خوردگی تخمدان وضعیتی دردناک است که به کمک جراحی قابل درمان می باشد.
سه ماهه دوم بارداری اغلب دوره راحتی است اما امکان بروز برخی مشکلات در این دوره وجود دارد. در ادامه مشکلات احتمالی سه ماهه دوم بارداری بررسی می شود.
سزارین نوعی جراحی بر روی شکم است که از طریق آن زایمان انجام می شودT سزارین ممکن است برنامه ریزی شده باشد. اما به دلیل تغییر شرایط در طول وضع حمل و زایمان احتمال انجام سزارین بدون برنامه ریزی قبلی نیز وجود دارد.
سندرم تخمدان پلی کیستیک یا PCOS یکی از اختلالات مزمنی است که اتیولوژی و پاتولوژی آن هنوز به طور کامل درک نشده است. در این مقاله داده های مربوط به داروهایی بررسی شده است که اندیکاسیونی برای PCOS ندارند اما به منظور درمان علائم این بیماری به کار می روند.
از دست دادن جنین بعد از لانه گزینی در 30 درصد از بارداری ها اتفاق می افتد و به عنوان نتیجه نامطلوب بارداری که بیشترین فراوانی را دارد، در نظر گرفته می شود. در بارداری های شناخته شده، ریسک مضاعف سقط جنین در طول هفته بیستم بارداری در محدوده 11 تا 22 درصد قرار دارد. با وجود عمومیت این اتفاق، فاکتورهای خطر ثبت شده برای از دست دادن بارداری، محدود است. شواهد نشان می دهد که رژیم غذایی، فاکتور قابل اصلاحی است که می تواند بر از دست دادن بارداری اثر داشته باشد. اما با وجود داده های موجود، هنوز نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد ارتباط بین کلیّت رژیم غذایی و از دست دادن بارداری، احساس می شود. در این مقاله سعی داریم تا میزان پایبندی قبل از بارداری به 3 الگوی رژیم غذایی مشخص و ریسک از دست دادن بارداری را ارزیابی کنیم.
سندرم (Myelodysplastic (MDSs، نوعی اختلال در سلول های بنیادی است که مشخصه آن خون سازی ناکارآمد همراه با myelodysplasia (نمو ناقص در هر بخش از نخاع) است و احتمال ایجاد لوسمی حاد نیز وجود دارد. مشخصه آن آنمی مقاوم، عفونت و خونریزی غیر نرمال است. اگر چه گزارش ها نشان می داد میزان شیوع MDS حدودا 10 تا 12 بیمار در هر 100000 نفر است، اما مطالعات اخیر نشان داده است که میزان شیوع این اختلال در جمعیت جوان رو به افزایش است. هدف از این آزمون بررسی علائم بالینی، کنترل و پیامدهایی است که جنین و مادران باردار مبتلا به سندرم (myelodysplastic (MDS را تهدید می کند.
پروتئینوری (Proteinuria) بخش ضروری در تشخیص پره اکلامپسی است. کالج زنان و زایمان آمریکا پره اکلامپسی را به عنوان آغاز افزایش فشار خون و پروتئینوری تعریف می کند که برابر با دفع مقدار 300 میلی گرم یا بیشتر پروتئین از طریق ادرار در طول 24 ساعت می باشد. در این آزمون دفع پروتئین ادراری در طول 24 ساعت مورد مقایسه قرار گرفته و شیوع پروتئینوری در خانم های باردار تک قلو و دو قلو که دچار مشکل هیپرتانسیون نمی باشند، مورد مقایسه قرار گرفته است.